E-tekstiili.fi -verkkokauppa kuuluu perheyritykselle Anrek OÜ, joka perustettiin vuonna 2008.
Olemme toimineet kodintekstiilien vähittäis- ja tukkumyynnin parissa jo 25 vuoden ajan. Meillä on kokemusta ihmisten toiveista tällä alalla ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta asiakaspalvelua, laatua ja hintaa.

Vuonna 2009 aloitimme vuodevaatteidemme valmistuksen tarjotaksemme asiakkaille ylellisen pehmeitä puuvillasatiinista ja bambusta valmistettuja tuotteita, parhaan unen ja mukavan olon synnyttäviä vuodevaatteita. Kankaat valmistutamme ainoastaan luotettavilla valmistajilla.

Vuodesta 2014 aloimme tarjota kodintekstiilituotteittamme DOSSA-tavaramerkillä, joka tarjoaa asiakkaille luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja tuotteita ja luotettavaa laatua. Tärkeimpiä tuotteita ovat vuodevaatteet, pyyhkeet, aamutakit ja erilaiset bambutuotteet.
Valmistamme vuodevaatteita hotelleille, sairaaloille, terveydenhoitolaitoksille, päiväkodeille ja muille suurille asiakkaille. E-tekstiilin edustusliikkeessä otamme vastaan mittatilaustöitä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kuuntelemme toiveitasi ja ehdotuksiasi.

Vuonna 2011 avasimme verkkokaupan päästäksemme lähemmäksi asiakkaita, tarjotaksemme suurempaa tuotevalikoimaa ja antaaksemme perusteellisempaa tietoa tuotteista. Anrek OÜ on perheyritys, joka välittää asiakkaistaan. Haluamme tarjota parasta palvelua ja nähdä asiakkaiden palautteessa tyytyväisyyttä. Ota meihin yhteyttä tai tule paikan päälle, jotta voisimme palvella sinua henkilökohtaisesti.