Tilauksen vastaanottamisen jälkeen ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa.
Peruutusoikeus ei koske tuotteita,

 

jotka on valmistettu sopimusosapuolena olevan kuluttajan henkilökohtaiset tarpeet huomioiden;

sellaisen tuotteen luovuttaminen, joka on valmistettu kuluttajan esittämien vaatimusten mukaisesti;

suljetussa pakkauksessa olevat tuotteet, jotka eivät sovellu palautettaviksi terveydellisistä tai hygieenisistä syistä ja jos se on avattu toimituksen jälkeen (esim. käytetyt vuodevaatteet);

 

Peruutusoikeus ei ole voimassa, jos ostaja on oikeushenkilö.

Jotta ostaja voi käyttää 14 päivän palautusoikeutta, tilattuja tuotteita ei saa käyttää muulla tavalla, kuin mikä on välttämätöntä tuotteen olemuksen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi, kuten se on sallittua tuotteen testaamiseksi fyysisessä liikkeessä.

Jos tuotetta on käytetty muuhun tarkoitukseen, kuin mikä on välttämätöntä sen olemuksen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tai siinä on käytön tai kulumisen merkkejä, Verkkokaupalla on oikeus vähentää palautettavaa maksua tuotteen arvon alenemista vastaavasti enintään 100 %.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessa ja kaikkien pakkausmerkintöjen on oltava tallella.

Tuotteen palauttamiseksi tulee esittää tuotteen ostamisen peruutusilmoitus, jonka lomakkeen löytää täältä: peruutusilmoitus ja lähettää se sähköpostiosoitteeseen infoposti@e-tekstiili.fi viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteen palautuskustannukset maksaa ostaja, paitsi silloin, jos palautussyy on se, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tuote ilmoituksen esittämistä seuraavan 14 päivän kuluessa tai esitettävä todiste, että hän on luovuttanut tuotteen toimittajalle kyseisenä aikana.

Vastaanotettuaan tuotteen verkkokauppa palauttaa ostajalle välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksen vastaanottamisesta kaikki ostajalta sopimuksen mukaan saadut maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä maksun palautuksesta, kunnes on saanut sopimuksen kohteena olevan tuotteen takaisin.


Jos ostaja on selkeästi valinnut Verkkokaupan tarjoamasta halvimmasta tavallisesta toimitustavasta poikkeavan toimitustavan, Verkkokaupan ei tarvitse palauttaa kuluttajalle kustannuksia, jotka ylittävät tavalliseen toimitustapaan liittyvät kustannukset.

Verkkokaupalla on oikeus peruuttaa kauppa ja vaatia ostajaa palauttamaan tuote, jos tuotteen hinta on virheen vuoksi ilmoitettu verkkokaupassa huomattavasti alle tuotteen markkinahinnan.

 

Ota meihin aina yhteyttä, jos sinulla on ongelmia tilattujen tuotteiden kanssa. Yritämme kaikesta huolimatta löytää sinulle sopivan ratkaisun.