Verkkokaupan E-TEKSTIILI.FI (jäljempänä Verkkokauppa) omistaja on OÜ Anrek (rekisteritunnus 11549605), osoite Paldiski mnt. 29, Tallinna, Viro.

 

Myyntisopimuksen voimassaolo, tuote- ja hintatiedot

Myyntiehdot ovat voimassa ostaessa tuotteita Verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on mainittu tuotteiden yhteydessä. Hintoihin lisätään toimitusmaksu.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteiden toimitusmaksu riippuu toimitusosoitteesta ja -tavasta. Toimitusmaksu ilmoitetaan ostajalle tilausta tehdessä.

Tuotetta koskevat tiedot on kerrottu tuotteen yhteydessä.

 

Tilauksen laatiminen

Lisää halutut tuotteet ostoskoriin. Täytä vaaditut kentät ja valitse sopiva toimitustapa. Sen jälkeen näytölle ilmestyy summa, jonka voi maksaa valitulla maksutavalla.

Sopimus astuu voimaan, kun maksu näkyy Verkkokaupan pankkitilillä.

Jos tilattua tuotetta ei voi toimittaa tuotteen loppumisen tai muun syyn takia, siitä ilmoitetaan ostajalle mahdollisimman pian ja maksu palautetaan (myös toimituskulu) välittömästi, ei kuitenkaan myöhemmin kuin 14 päivää ilmoituksen lähettämisestä.

 

Toimitus

Tuotteet lähetetään Verkkokaupan toimitustapavaihtoehdoissa mainittuihin paikkoihin, muihin maihin sopimuksesta Verkkokaupan kanssa.
Tuotteen toimituskustannukset maksaa ostaja ja vastaavat hintatiedot on ilmoitettu lähetystavan yhteydessä.
Suomen lähetykset saapuvat ostajan ilmoittamaan osoitteeseen yleensä 3-7 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaanastumisesta ja muihin maihin 14 kalenteripäivän kuluessa.
Erikoistapauksissa Verkkokaupalla on oikeus toimittaa tuotteet 45 kalenteripäivän kuluessa.

 

Peruutusoikeus

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen ostajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa.
Peruutusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu sopimusosapuolena olevan kuluttajan henkilökohtaiset tarpeet huomioiden; sellaisen tuotteen luovuttaminen, joka on valmistettu kuluttajan esittämien vaatimusten mukaisesti; suljetussa pakkauksessa olevat tuotteet, jotka eivät sovellu palautettaviksi terveydellisistä tai hygieenisistä syistä ja jos se on avattu toimituksen jälkeen (esim. käytetyt vuodevaatteet);

Peruutusoikeus ei ole voimassa, jos ostaja on oikeushenkilö.

Jotta ostaja voi käyttää 14 päivän palautusoikeutta, tilattuja tuotteita ei saa käyttää muulla tavalla, kuin mikä on välttämätöntä tuotteen olemuksen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi, kuten se on sallittua tuotteen testaamiseksi fyysisessä liikkeessä.

Jos tuotetta on käytetty muuhun tarkoitukseen, kuin mikä on välttämätöntä sen olemuksen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tai siinä on käytön tai kulumisen merkkejä, Verkkokaupalla on oikeus vähentää palautettavaa maksua tuotteen arvon alenemista vastaavasti enintään 100 %.

Tuotteen palauttamiseksi tulee esittää tuotteen ostamisen peruutusilmoitus, jonka lomakkeen löytää täältä: peruutusilmoitus ja lähettää se sähköpostiosoitteeseen infoposti@e-tekstiili.fi viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteen palautuskustannukset maksaa ostaja, paitsi silloin, jos palautussyy on se, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tuote ilmoituksen esittämistä seuraavan 14 päivän kuluessa tai esitettävä todiste, että hän on luovuttanut tuotteen toimittajalle kyseisenä aikana.

Vastaanottaessaan tuotteen verkkokauppa palauttaa ostajalle välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksen vastaanottamisesta kaikki ostajalta sopimuksen mukaan saadut maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä maksun palautuksesta, kunnes on saanut sopimuksen kohteena olevan tuotteen takaisin.

Jos ostaja on selkeästi valinnut Verkkokaupan tarjoamasta halvimmasta tavallisesta toimitustavasta poikkeavan toimitustavan, Verkkokaupan ei tarvitse palauttaa kuluttajalle kustannuksia, jotka ylittävät tavalliseen toimitustapaan liittyvät kustannukset.

Verkkokaupalla on oikeus peruuttaa kauppa ja vaatia ostajaa palauttamaan tuote, jos tuotteen hinta on virheen vuoksi ilmoitettu verkkokaupassa huomattavasti alle tuotteen markkinahinnan.

 

Valitusoikeus

Verkkokauppa vastaa ostajalle myydyn tuotteen vastaamattomuudesta sopimusehdoille tai puutteesta, joka oli olemassa jo tuotteen luovutushetkellä ja joka ilmenee kahden vuoden kuluessa tuotteen luovuttamisesta ostajalle. Ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tuotteen luovuttamisesta ostajalle oletetaan, että puute oli olemassa jo tuotteen luovutushetkellä. Vastaavan oletuksen kumoaminen on Verkkokaupan velvollisuus.

Havaitessaan puutteen ostajalla on oikeus ottaa verkkokauppaan yhteyttä kahden kuukauden kuluessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infoposti@e-tekstiili.fi tai soittamalla numeroon: +372 6610 156

Verkkokauppa ei vastaa puutteista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen Ostajalle luovuttamisen jälkeen. Verkkokauppa ei vastaa tekstiilituotteiden mittojen muutoksesta ja materiaalin epämuodostumista, jos Ostaja on aiheuttanut sen olemalla noudattamatta tuotteen pesuohjetta. Tuotteen väärinkäytön selvittämiseksi käytetään puolueetonta tarkastusta. Tarkastuskustannukset maksaa Ostaja, jos tuotteen väärinkäyttö varmistetaan.

Jos Verkkokaupasta ostetussa tuotteessa on puutteita, joista Verkkokauppa vastaa, Verkkokauppa korjaa tai korvaa puutteellisen tuotteen. Jos tuotetta ei ole mahdollista korjata tai korvata, Verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät kustannukset.

Verkkokauppa vastaa kuluttajan esittämään valitukseen kirjallisesti tai kirjallisen uudelleen esittämisen mahdollistavassa muodossa 15 päivän kuluessa.

 

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan ilmoittamia henkilötietoja (mm. nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, tilitiedot) ainoastaan tilauksen käsittelyyn ja tuotteen lähettämiseksi ostajalle. Verkkokauppa välittää henkilötietoja kuljetuspalvelua tarjoaville yritykselle tuotteen toimittamista varten.

Verkkokauppa lähettää ostajalle uutiskirjeitä sekä tarjouksia suoraan ostajan sähköpostiosoitteeseen vain siinä tapauksessa, jos ostaja on toivonut sitä ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa verkkosivulla ja ilmoittanut halustaan vastaanottaa suorapostitusilmoituksia.

Ostaja voi koska tahansa luopua sähköpostiin lähetettävistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla tai noudattamalla tarjouksia sisältävässä sähköpostiviestissä annettuja ohjeita.

 

Kiistojen ratkaiseminen

Jos ostajalla on vaatimuksia Verkkokaupan suhteen, ne tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen infoposti@e-tekstiili.fi tai soittaa numeroon: +378 6610 156

Jos ostaja ja Verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan kiistaa sopimalla, ostaja voi kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen. Kuluttajariitalautakunta ratkaisee ostajan ja Verkkokaupan välillä solmitusta sopimuksesta aiheutuvia riitoja.
Ostaja voi ottaa yhteyttä myös Euroopan kuluttajakeskukseen