Värit ja kuviot vaikuttavat sekä kehoon että mieleen ja sen vuoksi vuodevaatteita valitessa kannattaa miettiä myös sitä, millaisen ilmapiirin haluat luoda makuuhuoneeseesi ja millaisia energioita haluat lisätä elämässäsi. Oikeat värit tekevät ihmeitä! Jos et usko, kokeile itse.

Valkoiset vuodevaatteet on paras valinta, jos haluat lisätä energiavarastoja ja saada uutta voimaa. Erinomainen väri niille, jotka kärsivät unettomuudesta, sillä se vaikuttaa rauhoittavasti ja rentouttavasti. Jos kärsit unettomuudesta, voisit sisustaa koko makuuhuoneen matoista verhoihin vaaleilla sävyillä.

Vaaleansiniset vuodevaatteet antavat positiivista energiaa ja niillä on valkoisten vuodevaatteiden kanssa samanlainen vaikutus, sillä väri on rauhoittava ja auttaa nukkumaan. Taivaansininen värisävy on erinomainen valinta niille, jotka näkevät usein painajaisia. Se on paras väri myös silloin, kun hengitysteiden tulehdukset vaivaavat ja vaikuttaa hyvin myös korkean verenpaineen tapauksessa.

Vihreä väri auttaa löytämään emotionaalisen tasapainon, tuo tilaan raikkautta ja vaikuttaa rauhoittavasti. Kärsitkö lihaskivuista tai migreenistä? Siinä tapauksessa vihreä on ehdottomasti sinun värisi. Vihreä sisältää vakauden ja parantumisen energiaa ja jos haaveilet perheestä, vihreä sävy vaikuttaa positiivisesti myös hedelmällisyyteen.